Veel gestelde vragen

Wat zijn vers-voordeelpakketten?

Vers-voordeelpakketten worden wekelijks samengesteld en bestaan uit diverse seizoens groente en fruit voor een zeer scherpe prijs.

Hoe kan ik bestellen?

Op onze website kunt u via het onderdeel vers-voordeelpakket een keuze maken uit de vers-voordeelpakketten. Na het plaatsen van 1 of meerdere pakketten in uw winkelmandje gaat u verder met het plaatsen van uw bestelling. Vul uw adresgegevens en de gewenste bezorgdatum in en rond uw bestelling af.

Direct na een klik op de 'Bestelling afronden'-knop ontvangt u een e-mail met hierin een bevestigingslink. Klik op de bevestigingslink in deze e-mail om de bestelling daadwerkelijk af te ronden. Hierna wordt uw bestelling door ons in behandeling genomen.

Zijn er bezorgkosten?

De bezorging binnen de gemeente Meerssen en tot een straal van 8 km is gratis. Hierbuiten tegen een kleine vergoeding. Informeert u dan even van te voren wat de bezorgkosten voor u bedragen.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Tijdens uw bestelling wordt u gevraagd om de gewenste bezorgdatum te selecteren. Er zit minimaal 1 dag tussen uw besteldatum en bezorgdatum. Afhankelijk van het moment van bestellen, heeft u de keuze uit verschillende bezorgdagen. Enkel zodra u op donderdag besteld zal uw bestelling altijd op zaterdag worden bezorgd.

Zie onderstaand overzicht m.b.t. mogelijke bestel- en bezorgdagen.

  • Besteld op zondag = bezorgen vanaf dinsdag
  • Besteld op maandag = bezorgen vanaf woensdag
  • Besteld op dinsdag = bezorgen vanaf donderdag
  • Besteld op woensdag = bezorgen vanaf vrijdag
  • Besteld op donderdag = bezorgen op vrijdag of zaterdag
  • Besteld op vrijdag (tot 18:00uur) = enkel bezorgen op zaterdag

Op zaterdag is het niet mogelijk om online te bestellen.

Hoe kan ik betalen?

U kunt tijdens de bezorging contant of middels mobiele pin betalen.

Niet thuis op de gekozen bezorgdatum?

U kunt tijdens uw bestelling een alternatief afleveradres opgeven waarop wij uw bestelling zullen afleveren. Let er wel op dat de betaling vervolgens ook zal plaatsvinden op dit alternatieve adres.

Vers-voordeelpakket spaarkaart

Bij aankoop van een vers-voordeelpakket ontvangt u 1 stempel.
Een volle stempelkaart geeft recht op 5,- korting.


Naast eigen verswaren hebben wij ook kwaliteitsmerken als: Chiquita Banana Pink Lady Del Monte Zespri Florida Grapefruit